Çalıştay 'da buluştular

Çalıştay

Bandırma- Erdek Muhtarları, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarların yeri ve önemi çalıştayına katılmak üzere Kocaeli- Başiskele' ye gittiler.

Yerel yönetimlerde meydana gelen değişim ve uluslararası platformda, yeni oluşumların gündeme getirildiği ‘’Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarların yeri ve Önemi’’ konulu çalıştay Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde başladı.

Bandırma- Erdek Muhtarları, Başiskele The Ness Otelde düzenlenen çalıştaya katılmak üzere Kocaeli’de bulunuyor.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, derneklerinin üyesi Bandırma Muhtarları ile Erdek Muhtarlarından oluşan geniş bir katılımla hazır bulundukları Kocaeli- Başiskele’deki çalıştayın son derece yararlı geçtiğini, uygulamalar ve yöntemler konusunda ön görülen yaptırımların, yerelde yönetimin ilk ayağını oluşturan Muhtarlar adına önemli ve doyurucu olduğunu söyledi.

Nur Hancıoğlu, gelinen noktada Muhtarların gelecek adına konumlarının Mahallesindeki ilgi ve bilgisini çevresi ve ülkesi ile ortak paydaş olabilme noktasında fırsattı. Biz bu fırsatı değerlendirdik. Bundan sonraki çalışmalarımız federasyonumuzun yeni uygulama projelerini yakından takip ederek bilgi ve birikimlerimizi kendi mahallemizde vatandaşlarımızın lehine uygulamaktır.’’ Dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı